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らぁ麺 貝と煮干し、時々濃厚

グルメ・レストラン

らぁ麺 貝と煮干し、時々濃厚 クチコミ・アクセス・周辺情報

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クチコミ・評判

1~2件(全2件中)

  • Ramen restaurant with lightly seasoned soup, frequented by women

    • 3.5
    • 旅行時期:2023/09(約2年前)
    • 0

    大井町ビルヂングの地下街にあるレストランの一つで、店名にもある通り、煮干しや貝から出汁を採ったスープが特徴のラーメン店です...  続きを読む。ビル自体がオフィスビルであり、他のオフィスビルだけでなく東京駅や大手町駅とも地下道を通って利用することが出来るため、天候に左右されることなく気軽に利用できます。その代わり、平日のランチタイムは行列が出来る程人気がありますが、ディナータイムはほとんど混雑している様子は見られず、気軽に利用できると思います。
    入口付近にある券売機であらかじめ食券を購入する必要があります。客席はカウンター席とテーブル席で構成されていますが、全体で20席にも満たず小ぢんまりとしています。通路もやや狭い印象ですが、車椅子等の障碍を持つ方や大きな荷物を持つ方が通りづらいと思うような狭さではないように思います。
    煮干しや貝から出汁を採っているものの、魚介類独特の臭みはほとんど感じず、スープはあっさりとしており、後味もすっきりして後の残りません。そのため、比較的女性客の利用が多く見られます。一方で、スープ・麺・トッピングの具材ともに濃厚な味わいは抑え気味のように思い、ガッツリラーメンを食べたい人にとってはやや物足りなさを感じると思います。

    One of the restaurants located in the underground mall of the Oimachi Building, this ramen restaurant features a soup made from dried sardines and shellfish, as indicated by the restaurant name. The building itself is an office building and can be accessed via an underground passageway from Tokyo Station and Otemachi Station as well as other office buildings, making it easy to use without being affected by the weather. In return, the restaurant is so popular that there is a line at lunch time on weekdays, but it is hardly seen crowded at dinner time, making it easy to use.
    It's necessary to purchase a meal ticket in advance from the ticket vending machine near the entrance. Seating consists of counter seats and table seats, but the restaurant is small, with less than 20 seats in total. The aisles also give the impression of being rather narrow, but they do not seem to be so narrow that people with disabilities such as wheelchairs or people carrying large luggage would find it difficult to pass through.
    Although soup stock is made from dried sardines and shellfish, there is almost no distinctive seafood smell, and the soup is light and has a clean aftertaste that leaves no aftertaste. For this reason, many female customers frequent the restaurant. On the other hand, the rich flavor of the soup, noodles, and toppings seems to be restrained, and those who want to eat ramen with gusto may find it a bit lacking.  閉じる

    投稿日:2024/01/29

  • 煮干出汁スープファンの方におすすめ

    • 3.5
    • 旅行時期:2022/07(約3年前)
    • 0

    大手町駅直結、大手町ビル地下2階レストラン街にあるラーメン屋さんです。2022年6月にオープンしたばかりの新しいお店です。...  続きを読むランチで煮干しらぁ麺黒醤油980円をいただきました。具は海苔1枚、2種類のチャーシュー、青菜、メンマ、ナルト、ネギで、コシのあるストレート麺と、醤油系スープの一品です。煮干し味が前面に出ていて、後味はすっきり。煮干出汁スープファンの方におすすめです。   閉じる

    投稿日:2022/09/02

1件目~2件目を表示(全2件中)

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基本情報(地図・住所・予算)

施設名
らぁ麺 貝と煮干し、時々濃厚
住所
  • 東京都千代田区大手町1-6-1 大手町ビル B2F
予算
(夜)1,000~1,999円
(昼)1,000~1,999円
カテゴリ
  1. グルメ・レストラン

※施設情報については、時間の経過による変化などにより、必ずしも正確でない情報が当サイトに掲載されている可能性があります。

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