浜松町駅・大門駅からやや離れている、脇道に店を構えている、目立った看板が立てられているわけではない、にもかかわらず平日・休...
続きを読む日及び時間帯を問わず混雑している人気のラーメン店です。客の回転は悪くないため、列に並ぶことがあっても長時間待たされる機会は少ないですが、それでも入店後すぐに客席に着座出来る機会は多くないでしょう。日によってその日仕入れた食材が全て無くなり、早めに店じまいすることもあります。
入口脇にある券売機であらかじめ食券を購入する必要があります。客席は全てカウンター席で、各席のテーブルのスペースもそれほど広くはありません。給仕される料理が配膳されたトレイがテーブルに置かれると、他の物を置くスペースはほとんど無いと思います。その分、余計なことをせず(あるいは考えず)料理を味わうことに集中できると思います。
鯖・烏賊・秋刀魚・鰯・鮭・鯵等の魚介類を使った出汁のスープが特徴的で、濃厚な風味に仕上がっています。不愉快に感じる魚臭さは可能な限り取り除かれていると思いますが、後味も残るため、苦手と思う人はいるかもしれません。それでもモチモチした麺にしっかりと絡み合い、最後まで美味しくいただけると思います。外国人観光客の利用も多く見られます。
Although it's located somewhat far from Hamamatsucho and Daimon stations, on a side street, and has no conspicuous signage, it's a popular ramen restaurant that is crowded on weekdays and holidays, and at any time of the day. The customer turnover is not bad, so even if you have to wait in line, there are few chances to wait for a long time, but even so, you'll not have many chances to be seated immediately after entering the restaurant. Depending on the day, the restaurant may run out of ingredients and close early.
You must purchase a meal ticket in advance from the ticket vending machine by the entrance. All seating is at the counter, and the space at each table is not very large. Once the tray with the food to be served is placed on the table, there is hardly any space for other things. This allows you to concentrate on savoring your food without doing (or thinking) anything else.
The soup is characterized by a broth made from fish and shellfish, including mackerel, squid, squid, mackerel pike, sardine, salmon, and horse mackerel, which gives it a rich flavor. The unpleasant fishy smell has been removed as much as possible, but it also leaves an aftertaste that some people may not like. Nevertheless, the chewy noodles are well intertwined with the noodles, and I think you will enjoy the dish to the very end. Many foreign tourists also use this restaurant.
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投稿日:2023/05/04