国道25号線沿いにあり、法隆寺への参道脇にあり、周囲にその食堂を埋没させるような建物も少ないため、とても見つけやすく利用し...
続きを読むやすい食堂だと思います。但し、入口には段差があるため、車椅子等の障碍を持つ方、大きな荷物を持つ方は利用しづらいと思うかもしれません。
内装は、田舎などによく見られる典型的な蕎麦やうどんの料理を扱う食堂そのまま、といった感じです。観光客にも広く開かれた店ではありますが、どちらかと言えば地域住民御用達の要素が強いかもしれません(利用状況にも寄りますが、食堂スタッフが地域住民の方とお喋りに興じるところを見るかもしれません)。ですが、だからと言ってサービス全体に問題があるわけではありません(利用した時は非常に空いていたこともあったかもしれませんが)。
うどん・蕎麦・丼ものの料理が主体で、どれも素材の活かした造りになっており、歯応えがあります(逆に小さい子供や噛む力が衰えた人は、柔らかめの料理を注文した方がいいかもしれません)。値段も比較的リーズナブルであるため、家族連れでの利用も定評があります。一方で従事する従業員の数は多くないため、大人数で行くと注文と給仕に時間を要するかもしれません。
Located along Route 25 and beside the approach to Horyu-ji Temple, the diner is very easy to find and use because there are few buildings around it that would bury the restaurant. However, because there are steps at the entrance, people with disabilities such as wheelchairs or those with large luggage may find it difficult to use the restaurant.
The interior is just like a typical soba or udon noodle diner in the countryside. Although the restaurant is open to a wide range of tourists, it's more likely to be a place that caters to local residents (depending on how many customer use the restaurant, you may see the staff chatting with the local residents). But that does not mean that there are any problems with the overall service (although it may have been very empty when I used it).
The main dishes are udon, soba, and donburi, all of which make the most of the ingredients and are chewy (on the other hand, small children and people with weakened chewing ability may prefer to order softer dishes). Prices are also relatively reasonable, making the restaurant a popular choice for families. On the other hand, the number of employees is not large, so ordering and serving may take some time if you go in a large group.
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投稿日:2022/10/11