Soba restaurant in atmosphere like cafe or bar
- 3.5
- 旅行時期:2016/06(約8年前)
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by Cyberさん(男性)
松本 クチコミ:1件
開田高原・聖高原といった、長野県内で栽培されたそば粉の身を使用した蕎麦を給仕する蕎麦屋さん。小ぢんまりとしているものの、内装はおしゃれ。食堂という雰囲気ではなく、どちらかというとカフェやバーのような雰囲気です。
『厳選されたそば粉のみを使用している』と謳っているものの、味覚は完全に素人である当方、それ以外の蕎麦の味との決定的な違いは見いだせず…… でも、機械で製麺されたものではなく、全て手打ちで拵えられた、ということはよくわかります。しかし、それであるが故に、また、家族経営であるため、混雑時は麺の切れ目が不完全だったり、形状が悪かったり、というのがちらほら見えてしまったのが、ちょっと残念でした。
蕎麦汁も給仕されますが、それは一切使用せず、パラパラッと塩を振りかけて食べることをお勧めします。これが物凄くうまい!
It is a restaurant that offers Soba using solely selected buckwheat flour that has been grown in Nagano prefecture. Although this restaurant is small, the interior is very fashionable and smart. It's like a cafe or bar.
However, I could not recognize the difference from between typical buckwheat flour and Selected it that this restaurant use... That is because my taste is immature. But, I understood that the Soba was made carefully without using machines, it may become a difficult point. When crowded, the shape of Soba may be coarse. I thought it may be a bit disappointing.
When eating Soba, I recommend to you to use a smidgen of salt not soup. Doing that makes the taste of Soba more appealing, so it becomes very tasty!
- 施設の満足度
-
3.5
- 利用した際の同行者:
- 一人旅
- 一人当たり予算:
- 1,500円未満
- 利用形態:
- ランチ
- アクセス:
- 3.0
- コストパフォーマンス:
- 3.0
- サービス:
- 4.0
- 雰囲気:
- 4.0
- 料理・味:
- 4.0
- バリアフリー:
- 3.0
- 観光客向け度:
- 4.0
クチコミ投稿日:2017/02/09
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