1. ホーム
Q&A
ロショーリ 施設情報・クチコミに戻る

今までで一番最悪のレストラン

• 1.0
  • 旅行時期:2016/02(約8年前)
えりお@フリーランス女医さん

by えりお@フリーランス女医さん(女性)

ローマ クチコミ:1件

日本人はバカにされているのか、レストランの中にもいれてもらえず、手前のデリにとってつけられたような、ひどい座席に通されます。入り口に近い席に通されるということは、店にバカにされているということだと知っていながらか、知らずにギリギリでも予約が出来たから悪い席でも入れただけ満足、というふうに思われているのか、入り口のすぐ近くで楽しまれてる若い日本人女性客もおりましたが、
プロなら、店の座席や雰囲気もご飯と同じくらい重要なことくらいわかるはず。まともなお店ならそんなふうに店の風格を落とすようなポリシーのないマネはしないでしょう。
あとあと添乗員さんにお伺いしたら、やはり現地の人はほとんど行かれないそうです。そんな席に通すくらいなら予約はいっぱいだと言うべきと思いました。食べ物をどうこう言う前の問題でした。もう2度と行くことはないですね。

A SEAT IN a DELI??
Excuse me, I came for a dinner, not for a seat in a mini supermarket. Couldn't believe my eyes. I think it is true that they underestimate Japanese or other customers from Far East.
They say it is because I made a reservation a week ago, not a month.
In that case, they should have said that the restaurant is fully booked instead of having us seat in the deli, near the entrance. Obviously, people kept coming in and out and it was too cold that we couldn't enjoy any of their food. They seem to value on how much money they are making rather than keeping their quality of their restaurant. They should learn more about keeping their policy as a professional, not how much money they make. Definitely not going back. Never again.

施設の満足度

1.5
コストパフォーマンス:
サービス:
1.0
最悪です。東洋人客をばかにしている。
雰囲気:
料理・味:
2.5
カルボナーラ、やたらしょっぱくてくどい。

クチコミ投稿日:2016/02/13