A restaurant specializing in Tsukemen, with a long line of customers every day
- 3.5
- 旅行時期:2021/11(約4年前)
-
-
by Cyberさん(男性)
蒲田 クチコミ:19件
連日のように長蛇の列が出来る、つけ麺専用のレストランです。
店内は狭く、カウンター席のみで10席もありません。事前に食券を購入する必要があり、列に並ぶ際も先に食券を購入する必要があります。店の前は車の往来も比較的多く、また歩道も狭く、さらに入り口には段差があります。車椅子等の障碍を持つ方、スーツケースなどの大きな荷物を持つ方の利用はお勧めできません。一方で常連客の利用が多いからか、スタッフと顔なじみとは言え長時間お喋りするようなことも無く、食事を済ませるとテキパキと退店する人がほとんどです。そのため、客の回転は悪くありません。
丁寧に盛り付けられた麺はそれだけでも美しいですが、硬すぎず柔らかすぎず、程よい弾力で、喉越しもつるつるしてとても食べやすいです。店名にもあるように煮干しをベースにしたスープですが、魚介臭さはほとんどなく、クリーミーですが脂っこくもなく、最後まで美味しくいただくことが出来ました。一方、付け合わせのチャーシューはやや硬く、少し噛みづらかったです。
It's a restaurant dedicated to Tsukemen, with a long line of customers every day.
The restaurant is small, with only counter seats and less than 10 seats. You need to buy a meal ticket in advance, and that goes for even standing in line. The sidewalk in front of the restaurant is narrow and there are steps at the entrance. It's not recommended for people with disabilities such as wheelchairs or people with large luggage such as suitcases. On the other hand, many of the customers are regular customers, and although they may be familiar with the staff, they don't spend a lot of time chatting with them, and most of them leave the restaurant quickly after finishing their meal. As a result, the turnover of customers is not bad.
The noodles, which were carefully arranged, were beautiful on their own, with a nice texture that was neither too hard nor too soft, and they were very easy to eat. As the name of the restaurant suggests, the soup is based on Niboshi (dried sardines), but it has almost no seafood smell, and although it's creamy, it's not greasy, and you may be able to enjoy it all the way through. On the other hand, the accompanying Chashu pork was a bit tough and difficult to chew.
- 施設の満足度
-
3.5
- 利用した際の同行者:
- 一人旅
- 一人当たり予算:
- 1,500円未満
- 利用形態:
- ディナー
- アクセス:
- 4.0
- コストパフォーマンス:
- 3.5
- サービス:
- 3.5
- 雰囲気:
- 3.0
- 料理・味:
- 5.0
- バリアフリー:
- 2.0
- 観光客向け度:
- 3.0
クチコミ投稿日:2022/01/23
いいね!:0票
利用規約に違反している投稿は、報告することができます。 問題のある投稿を連絡する