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Despite the intriguing name of the restaurant, dishes are not that good

  • 2.0
  • 旅行時期:2019/06(約5年前)
Cyberさん

by Cyberさん(男性)

博多 クチコミ:8件

明らかに名前負けしているカレー店。『とんこつ』や『あごだし』という、福岡での料理でよく見かける出汁をカレーに加えていますが、カレールーとうまく噛み合っておらず、何とも中途半端な味に仕上がっているように感じました。また量に対し価格も高め。
福岡空港のフードコートには、他にも様々なレストランがありますが、真っ先にお勧めできるレストランではありません。

The name "Hakata Curry Laboratory" is intriguing, but the dishes served does not quite live up to the name.
The curry is made with Tonkotsu (pork bone) and Agodashi (flying fish bone) broths, which are common in Fukuoka cuisine, but they don't mesh well with the curry roux, giving it a half-hearted taste. Also, the price was high for the quantity.
The food court in Fukuoka Airport has a variety of other restaurants, but it is not the first ones I would recommend.

施設の満足度

2.0

一人当たり予算:
1,000円未満
利用形態:
ランチ
アクセス:
5.0
コストパフォーマンス:
2.5
サービス:
3.0
雰囲気:
3.0
料理・味:
1.5
バリアフリー:
4.5
観光客向け度:
3.5

クチコミ投稿日:2021/03/13

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