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麺匠 むさし坊 武蔵浦和店

グルメ・レストラン

麺匠 むさし坊 武蔵浦和店 施設情報・クチコミに戻る

Popular Ramen restaurants in Musashi-Urawa Station area, Ingredients are too assertive than noodles and soup

  • 3.0
  • 旅行時期:2018/11(約7年前)
Cyberさん

by Cyberさん(男性)

浦和 クチコミ:2件

10席程度の狭い店内のではあるが、昼食時は平日休日問わず座席の後ろに待合席にも人が埋まるため、武蔵浦和駅界隈の飲食店でも人気のレストランであるといえる。内装の雰囲気は大衆ラーメン店の典型例と言える。鶏白湯スープが特徴のラーメン店であるだけに、味付けはやや薄め。好みで調味料を加えて味を調節することが出来るが、あっさりとした味が好みであればそのままでも充分美味しくいただくことができる。
気になったのはトッピングされた具材であるが、麺やスープに化学調味料を使用していないことを強調したいからなのか、トッピングの具材がいずれも固めで噛みにくく、どちらかと言えば麺やスープよりもトッピングの具材の方が見た目も歯応えも強調しすぎているようにも感じる。

There are only 10 counter seats, but at lunch time it will be full every day. Sometimes there are a lot of people sitting on the waiting seat. The inside of the Ramen restaurant is narrow but clean, and the atmosphere is that of a typical popular Ramen restaurant.
Boiled chicken bones are used for this Ramen soup. It seems that chemical seasoning is not used at all. Therefore, the taste is somewhat light. If you prefer light flavors, you can enjoy it without having to thicken the flavors.
However, I was worried that the taste and texture of the topped ingredients were stronger than noodles and soup. They did not seem to be in harmony with the noodles and the soup.

施設の満足度

3.0

利用した際の同行者:
一人旅
一人当たり予算:
1,000円未満
利用形態:
ランチ
アクセス:
5.0
コストパフォーマンス:
3.5
サービス:
4.0
雰囲気:
4.0
料理・味:
3.0
バリアフリー:
3.0
観光客向け度:
2.5

クチコミ投稿日:2019/04/21

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